דרלין במקום קרדילוק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

09/01/2024 | 19:05 | מאת: ישעיהו

בן 72, ברקע מחלת לב איסכמית. , יתר לחץ דם סוכרת. טיפול בקרדילק, אספירין , אנלדקס,גנואט ליפיטור. סובל מרעד קל בשתי הידיים (רעד ראשוני Essential Tension ) לפי יעוץ נויירולוגי התרופה דרלין יעילה לטיפול ברעד וגם יעילה לטיפול בקצב הלב. אולם היא לא יכולה להתנגש עם התרופה קרדילוק האם ניתן להחליף דרלין במקום קרדילק?

היא לא מתנגשת היא תרופה מאותה משפחה לכן ניתן להפסיק קרדילוק ולקחת במקום מינון מתאים של דרלין

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים