שאלה לגבי משהו שראיתי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

08/01/2024 | 22:07 | מאת: שיר

היי, ראיתי בגוגל על צעיר ובריא בן 22 שהיה בעזה וראה את כל החברים שלו נהרגים שקיבל דום לב אני ממש בלחץ מזה אמרת שזה נדיר נדיר שזה יקרה ואני לא יודעת איך להרגיע את עצמי אני רוצה לדעת למה זה קרה לו

איך להרגיע? לא לקרא שטויות בגוגל

09/01/2024 | 10:46 | מאת: שיר

אבל הוא היה צעיר ובריא ולהבנתי הוא היה בפוסט טראומה והוא ראה את חברים שלו נהרגים בעיניים האם זה יכול לקרות מהדבר הזה אני בלחץ מהסיפור הזה

הכל יכל לקרות בעולם היום

12/01/2024 | 16:20 | מאת: שיר

אני חייבת להבין כי זה באמת משהו שמטריד אותי האם זה יכול לקרות ככה סתם לאדם צעיר ובריא להבנתי יש סיבה לזה אני פשוט חייבת להבין איך זה קרה ולהירגע

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים