אקו לב תוצאות משתנות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

08/01/2024 | 17:30 | מאת: נבו

לפני 4 וחצי שנים עברתי אירוע לבבי בגיל 39 אתה עשיתי לי את הצינתור,מאז אני נמצא במעקב ומבצע אחת לשנה בדיקות מסוג אקו לב , ה ef עומד בין 55 ל 60 תלוי במקום הבדיקה בבדיקות מסיומות מופיעה המילה היפוקנזיה לפעמים זה לא מופיע , כתוב,שתפקוד שמאל שמור ימין תקין אין בעיית מסתמים , רציתי לדעת מדוע לפעמים זה 55 לפעמים 60 האם יש הבדל ? מדוע לפעמים נרשם שיש היפוקנזיה לפעמים לא , האם תפקוד הלב תקין

כי הכל בעיני המתבונן ובגדול אין הבדל בין 55 ל 60 היפוקנזיה גם כן בעיני אחד זה ירידה קלה בתפקוד ובעיני מפענח אחר זה תקין סהכ מצבך טוב ולא בגלל שאני צינתרתי אותך

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים