פעימות חדריות מוקדמות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

08/01/2024 | 17:29 | מאת: דני

שלום בן 32 לפני מספר שנים התחילו פעימות בודדות חדריות pvcs הפעימות הופיעו בזמן או קצת אחרי מאמץ גופני מדובר בכמות קטנה של כמה בודדים לאחרונה הם התחילו לקרות גם במהלך מנוחה גם במקרה הזה מדובר בבודדים כל הבדיקות ללב תקינות אבל הבנתי שבזמן מאמץ פעימות חדריות יכולות להעיד על מוות בעתיד האם נכון הדבר? האם ניתן להמשיך לעשות פעילות מאמצת פיזית עם המצב הזה? כי לפעמים אחרי פעילות אין פעימות ולפעמים יש לא ברור מה הטריגר זה נותן לי תחושת חבטה לא נעימה בחזה הודה להתייחסות

פעימות מוקדמות במאמץ לא מעידות על מוות פתאומי בעתיד. באם מדובר בהפרעות קצב מעבר לפעימות מוקדמות שמוחמרות במאמץ זה סיפור אחר. אם תפקוד הלב תקין ומדובר רק בפעימות מוקדמות - אין מניעה להמשיך בפעילות מאומצת

09/01/2024 | 11:56 | מאת: דני

תודה רבה על המענה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים