קיעקוע בגוף ובעיות לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

04/01/2024 | 08:10 | מאת: שרית

דוקטורס יקרים שלום, בן זוגי החליט להתקעקע בגופו. לפני קרוב לשנתיים עבר ארוע לבבי בעקבותיו עבר 3 צינתורים ב 4 עורקים, 7 מסתמים. הוא נוטל באופן קבוע אספרין 100 מג. וכן תרופה להורדת כולסטרול. נשמח לדעת האם יש מניע רפואי לביצוע קעקוע בסיטואציה המתוארת, האם רצוי להפסיק אספרין לפני קעקוע?

7 מסתמים - אין דבר כזה בעולם אולי שבעה תומכים ( סטנטים ) אין מניעה לבצע קעקוע רצוי לשאל את המקעקע אם האספירין יפריע לו בקיעקוע

04/01/2024 | 22:42 | מאת: שרית

תודה ד"ר דן על התייחסותך. כן, לגמריי התכוונתי ל- 7 סטנטים :). שבת שלום ובשורות טובות .

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים