הרגשת הלב פועם קפה והלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

01/01/2024 | 02:08 | מאת: מ.צ

שלום אני בימים האחרונים מרגיש ממש את דופק הלב גם שהוא לא מהיר מהגב ומעוד מקומות הלב שלי בריא ואני בריא באופן כללי התופעה הזאת מוכרת לך ? יש מה לעשות או שזה יחלוף כמו שזה לא היה ? אציין שזה לא תמיד אבל בימים האחרונים זה יכול להימשך שעות הודה לך על כיוון משהו ? ועוד משהו אני שותה קפה לפעמים קצת לפעמים הרבה והכל בסדר ברוב הפעמים אבל יש פעמים שאני ממש מרגיש דופק מהיר לחץ בראש פעימות מוקדמות לחץ דם גבוה ועוד תסמינים אחרים קפה יכול לגרום לתסמינים האלו ?

מוכר בהחלט אם מאד מפריע לך שווה שתבדק על ידי קרדיולוג לא באינטרנט

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים