דופק לב מהיר וכאבים באיזור הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

01/01/2024 | 01:22 | מאת: מושינו

שלום דוקטור יש לי כאבים כבר תקופה באיזור הלב זה הולך ובא לא משהו קבוע אק"ג תקין בדיקות דם תקינות כולל האנזים טרופונין שלוקחים ברפואה דחופה צילום באיזור הלב שעשיתי יצא תקין. אחרי תקופה נשלחתי לאקו לב במנוחה שיצא תקין כולל ארגומטריה והגעה לדופק מטרה ללא שום ממצא חריג מעבר לכאב הזה יש לי תקופות שהלב מאיץ לי וגם כאן לא נמצא משהו חריג ההולטר לב יצא תקין גם שהיה דופק מהיר ! שאלות שלי אליך ממה יכול לנבוע מה הסיבות לדופק לב מהיר ? ומה הסיבות לכאבים באיזור הלב ? שכל אבל כל הבדיקות תקינות ? כי ממש מוזר לי שהכל תקין ואני עדיין חש בכל מה שתיארתי לך אשמח לתשובות לשאלות ! ומה ניתן לעשות בכל זאת לאור כל הנתונים ? כי זה ממש מצב שקשה לי איתו. מודה לך מקרב לב על התשובות מראש !

יש המון סיבות לדופק מהיר מחום עודף משקל דלקת ועוד ויש המון סיבות לא קרדיאליות לכאב בחזה מכאב בשריר דרך כאב שמקרין מהקיבה ועוד ועוד ועוד

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים