לב האדם באופן כללי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

31/12/2023 | 22:16 | מאת: א

שלום למומחה מספר שאלות בבקשה דוקטור מספר אחד ! 1. האם חוסר שינה של יום יומיים לעיתים יותר או שיוצא לא לאכול חצי יום יום שלם או יותר לא תמיד אלא באופן כללי פוגע בלב ? 2. לרוב אק"ג מדייק ? יצא לי לעשות מספר אק"ג בתקופות שונות ותמיד האק"ג העלה איזה ממצא שבסוף התפוגג בהשלמות בדיקות שעשיתי מניסיונך אק"ג לרוב מדייק ? 3. מה בכלל רוצים לראות באק"ג במה הוא מסייע שתמיד זה בדיקה כקו ראשון ? 4. האם יכול ליהות לבן אדם אוטם בשריר הלב או הפרעות בקצב הלב או בעיות אחרות בלב והוא יהיה איתם בלי להרגיש בכלל במשך תקופה ארוכה יכול ליהות מצב כזה מניסיונך ?

1. לא 2.מדייק מאד.תלוי מדייק מה 3.קצב לב ,אסכמיה, 4.יכול גם יכול

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים