דופק מהיר בלב וכאבים באיזור הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

31/12/2023 | 21:27 | מאת: הלב

היי כבר תקופה ארוכה זה בא והולך שהדופק לב שלי מהיר סתם ככה גם במנוחה מאה ועד מאה ועשרים ויותר לפעמים גם כאבים בלב עשיתי בדיקות דם אק"ג אקו דופלר במאמץ הולטר לב הכל היה תקין אני בכלל לא בחרדה והכל תקין לפחות לפי הבדיקות מה ניתן לעשות לדופק לב המהיר והכאבים באיזור הלב ? זה בא בהתקפים כאלו לא תמיד זה יכול להימשך דקות לפעמים שעות. מה אתה חושב שניתן עם בכלל לעשות להתעלם ? זה יחלוף לבד ? אולי מפספסים משהו ? אולי לחשוב על בדיקות לב שלא ציינתי כאן שלא עשיתי אותם ? תרופות מסויימות ? ועוד משהו אחרי ארוחה אפילו קטנה הדופק מאיץ לי לא תמיד אבל זה קורה לפעמים לשעות הבנתי שיכול ליהות דופק מואץ בגלל שהקיבה צריכה דם אבל זה לא יכול ליהות בעיה ? כי זה אף פעם לא היה לי ורק לאחרונה ! ולרוב האנשים אחרי אוכל אין את הבעיה הזאת מה ניתן לעשות גם לזה ? תודה גדולה מעריך אותך מאוד על ההעזרה ממש !!!!!!!!

גם שכל הבדיקות תקינות אם הדופק מפריע ניתן להיעזר בתרופה שמאיטה את הדופק

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים