מכה בראש כתוצאה מדלת מקפיא

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

29/12/2023 | 04:41 | מאת: תמי

שלום דוקטור אני יודעת שזה לא הפורום המתאים אבל בחרתי לפנות לפה כי לא מצאתי פורום מתאים וזמין היום בשעה 1300 בצהריים חטפתי מכה מדלת המקפיא כאשר התרוממתי מהמגירה במקרר בבת אחת כלפי מעלה ולא שמתי לב שהמקפיא פתוח וחטפתי מכה חזקה במרכז הראש המכה אינה מהשפיץ של הדלת אלא לאורכו של הראש מהחלק התחתון של הדלת המכה היתה בהחלט חזקה מאז יש כאב ראש עמום ללא בחילות הקאות הרגשה כללית מוזרה או שזה מחרדה מהאירוע השאלה שלי האם זה שעברו כבר 17 שעות ללא הקאות , בחילות זה סימן טוב ? האם יכול להיות זעזוע מוח כתוצאה מהמכה ? והאם ניתן לקחת אספירין כרגיל שאני נוטלת כל יום עקב מטרייה בלב מסוג אמפלצר לאחר צנתור לב לסגירת pfo , עדיין דלף בינוני עד כה לא לקחתי את המנה היומית ואיני יודעת מה לעשות האם לקחת , האם ניתן להפסיק ליום אחד בת 29 דואגת אודה לך על העזרה תודה רבה

אין מה לדאוג לא היה לך זעזוע מח רק חבלה קהה ניתן לקחת את האספירין

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים