אי נוחות בצד שמאל בבטן

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

28/12/2023 | 22:33 | מאת: מ.י

היי אני בת 42 יש לי תחושה אי נוחות בצד שמאל המון זמן בטן תחתונה ,בטן עליונה , אני ישנה רוב הזמן על צד שמאל אני עובדת במעדנייה אני פורסת ביד ימין והגוף דלי נוטה לשמאל לא מזמן הייתי חולה והייתי בבית חולים דם עשו לי בדיקות דם השאלה שלי ממה אני מרגישה אי נוחות והאם בבדיקות דם היו רואים אם היה לי משהו מסוכן ? תודה רבה

את לא באמת מאמינה שממה שכתבת אפשר לאבחן מה גורם לך לאי נוחות בטח לא מהלב מסוכן זה הגדרה מאד כוללנית יש דברים שרואים בבדיקות דם ויש דברים שממש לא

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים