תחושת לחץ בעת תזוזה חדה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

25/12/2023 | 11:52 | מאת: דני

שלום דוקטור לפעמים בעת תזוזה חדה למשל קימה מהירה מהמיטה או מהשירותים או סתם תזוזה מהירה וחדה עם הגוף מרגיש בחזה כ 10 שניות דופק איטי ופעימות לב חזקות עם לחץ וכאב החזה ראוי לציין שבעבר לא היה ככה בדיקות של אקו לב והולטר תקינות אך התחושה הזאת מאוד מבאסת ולא ברור האם מדובר במחלה ומה לבקש מהרופא כדי לבדוק כי הוא לא מתרגש אבל באמת מרגיש כאב ותחושה לא טובה בגוף באותן שניות אשמח לתשובה

אין סיבה להתבאס ובטח לא לחשוש הלב בסדר גמור אל תעשה תזוזות חדות

26/12/2023 | 16:16 | מאת: דני

תודה רבה , האם בכל מקרה יש בדיקה שניתן לבקש מהרופא לוודא שאין עורק סתום מרגיש כיאילו הלב לא סוחב טוב לפעמים במצבים האלה

בדיקת לב במאמץ - ארגומטריה או אק במאמץ

28/12/2023 | 11:10 | מאת: דני

תודה רבה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים