פעילות גופנית לב מערכות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

23/12/2023 | 02:10 | מאת: פעילות גופנית

שלום כרופא לב וכרופא בכלל הייתי רוצה להבין ממך איך פעילות גופנית כגון ריצה יכולה לסייע לשמירת הגוף ליהות בריא אשמח להבין ממך והידע שלך איך זה יכול לסייע במספר פרמטרים שאציין איך זה יכול לעזור לריאות ולנשימה ? איך זה יכול לעזור ללב ? למוח ? לכלי דם ? ללחץ הדם ? לכליות ? לעיניים ? לעצמות ? למניעת מחלות ? רב תודות לך על התשובות

אכן זה עוזר לרב המערכות שציינת , לא לכולם .קצרה היריעה להסביר פה .פעילות גופנית למשל מעלה כולסטראול טוב, מורידה לחץ דם, מקטינה צריכת חמצן ,פותחת מעקפים טבעיים ... עוד?

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים