קלונקס ותופעות לוואי בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

23/12/2023 | 01:51 | מאת: מושיקו

היי ד"ר אני לוקח קלונקס 0.5 כבר ארבע ומשהו שנים זה התחיל בגלל חרדות ואחרי זה המשכתי עקב הסתגלות לתרופה וקושי לרדת ממנה כעת אני מנסה לרדת בהדרגה עד להפסקה לחלוטין של התרופה בדיקות לב מקיפות ובדיקות אחרות שלי תקינות לחלוטין קורה לי מידי פעם כל מיני תחושות מוזרות בלב הרגשה של הלב הרגשה של קצב לב כבדות בלב ועוד תחושות דומות ואחרות יכול ליהות שזה קשור לקלונקס ? תופעות לוואי ? קלונקס יכול לגרום לזה או גורם לזה ? כי ידוע שזה תרופה שלוקחים לטווח קצר ואני עם התרופה כבר כמה שנים מה דעתך ? אשמח לחוות דעת שקשורה לדברים שציינתי תודה מראש

לקולנקס אין תוםעות לואי כמו שתיארת אבל לסיבה שבגללה אתה נוטל קלונקס יכולים להיות תסמינים בדיוק כמו שתיארת

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים