בדיקות לב תקינות וחש בבעיות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

22/12/2023 | 22:35 | מאת: אורח

שלום אקו דופלר לב במנוחה ובמאמץ תקינים הולטר לב תקין טרופונין תקין מספר אק"ג תקינים אך מהירים קצב סינוס טכיקרדיה ועוד בדיקות אחרות תקינות מלפני שנתיים ההולטר לב מעל שבע שנים לפעמים לא תמיד אני חש קצב לב מהיר כאבים באיזור הלב פעימות מוקדמות פלפיטציות פעימות לב חזקות ועוד תחושות כאלו ואחרות בלב מה זה יכול ליהות ? כמו שציינתי הבדיקות תקינות ואני עדיין חש לפעמים בתסמינים שתיארתי גם לא חש בלחץ או משהו כזה מה זה יכול ליהות ?

זה יכל להיות בדיוק מה שתיארת - הרגשה של פעימות מוקדמות, או הרגשה של דופק מהיר או סתם הרגשה של הדופק גם כשהוא תקין.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים