הפרעות קצב ודופק נמוך

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

21/12/2023 | 09:18 | מאת: יעקב

בעברי עברתי מספר צינתורים עם סטנדים.כמו כן כיום יש לי דופק נמוך בין 30 ל 45 פעימות בדקה בבדיקת הולטר.כמו כן לעיתים רחוקות יש לי סחרחורות ולפעמים קרה לי שהרגשתי שגלי חום עולים לי מכיוון הבטן לעבר הראש. מקבל כדור duadart לערמונית וכדור אטוזט 20 מ""ג וכן פלביקס. אני ן 83 ומבצע הליכות של שעה כל יום וכן פעילות גופנית עם מכשירים באופן סדיר וסך הכל מרגיש טוב האם יתכן שאחד מהכדורים הוא הגורם להורדת הדופק או לסחרורות?

אף אחד מהכדורים לא מוריד דופק, הדואודרט יכול להוריד לחץ דם ולגרום לסחרחורת. הדפקים הנמוכים שלך אם באמת מגיעים ל 30-40 בערנות - הם סיבה לסחרחורת ומצריכים טיפול - קוצב לב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים