אי ספיקת לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

17/12/2023 | 11:49 | מאת: גלעד

שלום גיל 56 לפני שבוע באקו לב נמצא אי ספיקת לב בדרגה קלה. היות ואני סובל גם מכאב כרוני בגב ונוירופתיה ברגליים הומלץ לפני חודשיים על קנאביס רפואי ולפני שבועיים קיבלתי רישיון. עדיין לא ניסיתי. קראתי שקנאביס רפואי לא תמיד מומלץ לחולי אי ספיקת לב מצד שני אני סובל מכאבים נוירופתיים וכאבי גב וזה משפיע עליי האם אפשר עם אי ספיקת לב לקחת קצת קנאביס רפואי? נניח בערב לפני השינה? היחס הוא 15 CBD עם רק 3 THC או שזה מסכן לי את הלב? אגב, אני מחובר לשירות אקג מרחוק ואחת לחודש מבצע אקג עד כה ללא כל שינויים כבר שנים. אז אם זה עוזזר לגבי הקנאביס שיכול לבדוק מרחוק אקג? תודה

אאי ספיקת לב לא רואים באקו.. בכל מקרה אם יש אס"ל קלה אין מניעה לשימוש בקנאביס

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים