אשמח להסבר בבקשה תודה רבה.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

28/11/2023 | 23:12 | מאת: יוסי

שלום דוקטור בן 60, ברקע כולסטרול, מאוזן עם ליטורבה 10 mg. ביצעתי אקו לב, והיו כמה ממצאים שהם לא ברורים לי, אשמח להסבר בבקשה. תפקוד דיאסטולי של חדר שמאל - תבנית מילוי של חדר שמאל מעידה על ירידה קלה בהיענות. בדופלר - אי ספיקה מיטרלית מזערית חסרת משמעות המודינמית. אי ספיקה ההאורטלית במידה קלה. אי ספיקה טריקוספידאלית במידה מיזערית. 1. האם התוצאות בסדר? 2. האם מצריך מעקב? אשמח להסבר מצדך תודה רבה.

התוצאות בהחלט בסדר,כל מה שציינת הם ממצאים בין תקינים ( הפרעה בהרפית הלב )לחסרי משמעות ( דלף קל ולא משמעותי של המסתמים הנ"ל )

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים