הולטר לב בדיקה האם תקין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

01/11/2023 | 15:35 | מאת: חרדתי

היי, הופנתי להולטר לב עקב דפיקות לב מהירות שהתחילו מהר והפסיקו מהר וגם פעימות מוקדמות. וכאבים בחזה אני עשיתי אקו לב חודש שעבר והוא תקין וגם יש לי סיטי לב עוד כמה שבועות רציתי לשאול האם התוצאה שקיבלתי תקינה אירועים ממקור חדרי נצפו סה''כ 8 s'VPC במשך הבדיקה. משני מוקדים. כולל זוג s'VPC) עמ' 9). אירועים ממקור על חדרי נצפו סה'כ 2 s'APC במשך הבדיקה הפרעות הולכה לא נצפו. שינויים משמעותיים בקטע ST לא נצפו. :קצב סינוס. מהירות מינימלית 51 פעימות לדקה, ומהירות ממוצעת 76 פעימות לדקה . בשעות העירנות נצפו קטעים של טכיקרדיה במהירות עד 144 פעימות לדקה, הקטעים המהירים נמשכו עד 10 דקות. נצפו קטעי סינוס אריתמיה. בודדים VPB's -ו APC's

01/11/2023 | 15:37 | מאת: חרדתי

נ.ב אני בן 30 משקל 63 גובה 73 מטר

01/11/2023 | 16:25 | מאת: חרדתי.המשך הודעה.

אני מתנצל שאני רושם את זה בשלוש הודעות שונות, אני שכחן. רציתי להוסיף ולומר שאני אדם עם סטרס (עובד על זה) האם הדבר משפיע על על הפעימות המוקדמות והאם טיפול בסטרס יפחית לי או אפילו יכול לפתור את הבעיה. והאם זה שלא נצפו s'VPC ממקור חדרי לפני שנתיים אומר משהו. דבר נוסף כשאני מעשן לרוב הדופק עולה לי ואז נרגע.האם זה משפיע? דבר נוסף ואחרון האם אפשר לקבוע איתך פגישה (כמובן בתשלום) לייעוץ במידה ואצטרך לבדוק דברים לעומק. אודה לתשובה וסליחה שלא ריכזתי הכל להודעה אחת.

ההולטר סה"כ ללא ממצאים חריגים , מעט הפרעות קצב לא משמעותיות ודופק מהיר שנשמע לי פיזיולוגי אפשר לקבע פגישה בדרכים המקובלות

02/11/2023 | 09:31 | מאת: חרדתי

תודה על המענה המהיר. אני נוטה להסכים שהדופק המהיר די פיזיולוגי. רק שאלה שהייתה לי נורא חשובה זה לגבי הסיגריות והסטרס. האם השינויים הלא משמעותיים האלו קשורים לזה. תודה מראש.

לא ממש

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים