תזוזת קוצב לב בעיקר בלילה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

01/11/2023 | 08:15 | מאת: ליאת

שלום רבה דר' אני בת 43, לפני כחודש וחצי עברתי החלפת קוצב לב, היות והסוללה נגמרה (לאחר 7 שנים). לאחר שהורדתי את התחבושת, הרגשתי שהקוצב לא מקובע במקום כמו הקודם ומאז המצב רק מחמיר, הוא ממש מתהפך בעיקר בלילה, אני חוששת מאוד מהמצב הזה, הייתי בביקורת ונאמר לי לשים גוזיה, נשמע לי תשובה לא לעניין, אני מאוד מודאגת וחושבת על זה כל הזמן, הרופא גם אמר שאי אפשר לפתוח את זה עכשיו מחשש לזיהום, אני מרגישה שהוא יושב ממש לא כמו שצריך, מה ניתן לעשות בבקשה ? המון תודה לך.

קצרה ידי מלהושיע את צריכה בדיקה של הקרדיולוג שהשתיל את הקוצב ובמידה והתשובה שלו לא מספקת כדאי שיראה אותך קרדיולוג אחר שמשתיל קוצבים.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים