שאלה בנושא תחושת לחץ ושריפה בחזה ח

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

28/10/2023 | 19:24 | מאת: אן

ד״ר שלום, בשבוע האחרון אני מרגישה מן לחץ בבית החזה ותחושת דקירות בבית החזה בצד שמאל. שאני מודדת לחץ דם, הלחץ דם מעט נמוך אך הדופק עומד על 90 … האם התחושה הזאת יכולה להיגרם מלחץ? כי אני לפעמים בלחץ כשיש אזעקות… שכחתי לציין שאני בת 28. לפני חצי שנה עשיתי אקג כי לא הרגשתי טוב והוא היה תקין לגמרי… האם יש צורך ללכת לעשות שוב? אשמח לדעתך. תודה

28/10/2023 | 19:44 | מאת: אן

שכחתי לציין גם שבתאריך 3.5.23 עשיתי אקו דופלר והכול תקין. אקג עשיתי ב 18.6 תקין תשובת רופא: sinus tachycardia. 93 פעימות לדקה .

הכל נשמע תקין וקשור כנראה למצב הלא נעים שכולנו חווים עכשיו

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים