היפוך גלי T בll,lll,avf

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

26/10/2023 | 22:04 | מאת: חרדות בלב אדם

היי דוקטור.היום במהלך היום הייתה לי מין הרגשה של החסרת פעימה (משהו שקורה לי לפחות שלוש פעמים בשבוע) ולאחר מכן היה לי דופק ממש מהיר לאורך 10 דקות לפחות וחזרתי לדופק רגיל. הייתה לי מין הרגשה של חרדה ופחד במהלך הדובר לא הרגשתי שאני עומד להתעלף וכו. ידוע לי שיש לי גלי T הפוכים עברתי אקו לב והוא תקין. והולטר לב לפני שנה וחצי גם היה תקין. אציין שעשיתי גם בטרם אקג ועדיין יש לי שינויים כאלו (היפוך גלי Tב ll lll avf מוניטור NSR האם הדוקטור הנכבד חושב שאני צריך להמשיך לבדוק ולברר את הנושא ? או שאני נותן לחרדות שלי להשפיע עליי והדבר אכן מצב רגיל כפי שטוענים הרופאים. תודה מראש.

כדאי לחזור על האקו וההולטר

27/10/2023 | 09:18 | מאת: חרדות בלב אדם

אציין שהאקו מחודש שעבר תקין. ההולטר משנה שעברה

27/10/2023 | 11:15 | מאת: אופיר

היי ד"ר, בת 31 הבוקר קמתי עם תחושת כאב בבטן עליונה מתחת לבית החזה, כאילו משהו יושב עליי. עבר אחרי 2 דק' ולא חזר מאז. אציין שאין כלל תסמינים אחרים נוספים, אולי קצת עייפות אבל לדעתי זה מהמצב. צריך לבדוק זאת? או שאם זה לא חוזר אז הכל בסדר.

אם לא חוזר לא נראה לי שצריך להדאיג

29/10/2023 | 08:52 | מאת: חרדות בלב אדם

דוקטור בהמשך לשאלה הראשונה המלצת לי לעבור עוד אקו והולטר אבל ציינתי שהאקו מחודש שעבר חזר תקין. מה דעתך .?

אם כך אין טעם

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים