תופעה מוזרה שאני חווה לאחרונה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

22/10/2023 | 21:35 | מאת: ענת

ד״ר שלום רב, אני בת 27 עוד יומיים, בריאה בדרך כלל, כבר פעם שנייה השנה שקורה לי תופעה מוזרה. לפני כמה חודשים הרגשתי דפיקות לב מי דופק גבוה בכל פעולה הכי קטנה… דקירות בחזה ולחץ, עשיתי אקג, אקו לב, אקו לב והכול תקין. אקו לב במאמץ בוצע לפני שנה גם כן תקין. שבוע שעבר הייתי חולה עם חום והביאו לי אנטיביוטיקה אזניל שאני עדיין שותה, ושוב התופעה שתיארתי מעל הופיעה… למשל אני מקלחת את הילד אני מרגישה כאילו רצתי מרתון… מרגישה דקירות/לחץ ודופק גבוה. אני לא יודעת למה לקשר את זה… אולי נילחצתי מהמצב שאני חולה עם חום ובחוץ מלחמה ואני עם הילד בבית, וזה חרדה… לא יודעת האם זה נישמע לך משהו קרדיאלי שמצריך בדיקה? ( פעם אחרונה שעשיתי אקג היה לפני 4 חודשים והיה תקין- הלכתי בגלל כאבים בחזה) זה פשוט בא והולך זה לא משהו קבוע… אשמח לשמוע את דעתך.

אם כל הבדיקות שעשית תקינות אז זה לא נשמע לי קרדיאלי יש כנראה קשר למצב בכל מקרה באם יש התקפים של דופק מהיר צריך לנסות ולתעד את זה בזמן שזה קורה.זה בעיתי אבל רק זה יתן פתרון לשאלה מה קורה כשאת מרגישה לא טוב אבל שוב אם כל הבדיקות של הלב תקינות אין לך מה לדאג

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים