היי דוקטור יש לי שאלה שאני חייבת להבין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/10/2023 | 15:42 | מאת: לורין

ראיתי את זה באיזה מקום ששלחו את זה אפשר להבין ממה זה קרה לה? מהחרדה? מהאזעקה? או שרוב הסיכויים יש לה רקע רפואי כי זה לא יכול לקרות בגיל כזה, אני מאוד לחוצה כי כולנו מפחדים מהאזעקות בעיקר בתקופה הזאת ובחרדות זה מאוד מלחיץ אותי. בת 10 איבדה את הכרתה באשדוד - פונתה תוך כדי פעולות החייאה דוברות איחוד הצלה - מחוז דרום: צוותי הרפואה של איחוד הצלה ביצעו החייאה על ילדה כבת 10 שאיבדה את הכרתה בביתה באשדוד. אברהם פורגס ויהודה מילר חובשים באיחוד הצלה מסרו: "היינו ברחוב סמוך בעת שנשמעה אזעקה בעיר ותפסנו מחסה, מיד עם קבלת הקריאה יצאנו והגענו למקום ראשונים, הבחנו בילדה ללא הכרה ללא דופק ונשימה, לדברי בני משפחתה היא איבדתה את ההכרה במהלך האזעקה שנשמעה בעיר, התחלנו בפעולות החייאה בילדה בסיוע צוות ניידת טיפול נמרץ שהצטרף אלינו לאחר מכן, הילדה פונתה תוך כדי המשך פעולות החייאה לביה"ח 'אסותא' בעיר כשמצבה מוגדר קשה, שם למרבה הנס ליבה חזר לפעום והיא החלה לנשום".

נראה שקשור למצב אין לי הסבר אחר

24/10/2023 | 15:53 | מאת: לורין

אבל כולנו פוחדים ובלחץ מהמצב ואני גם בחורה עם התקפי חרדה איך הגיוני שזה קורה בגיל כזה ומחרדה אני מאוד מפחדת מזה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים