קפיצות בלחץ הדם במנוחה/מאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

16/10/2023 | 14:33 | מאת: MrMorshin

שלום, אני בן 29 שמתעסק בספורט ויש לי שאלה שעד עכשיו לא קיבלתי עליה תשובה כאשר אני מודד לחץ דם אחרי הליכה/פעילות גופנית/אכילה אני מקבל קריאה של 140/90 ולפעמים אפילו יותר במצב מנוחה (20 דקות אחרי אימון/הליכה) הלחץ דם נופל ישר לאזור ה 115/80 ואחרי האוכל לוקח לו כמה שעות ליפול לנורמה השאלה שלי האם בקפיצות האלו זה משהו תקין או שיש ממה לדאוג?

אין מה לדאג

20/10/2023 | 23:18 | מאת: MrMorshin

תודה רבה על המענה שאלה נוספת באותו הקשר אם אפשר אם לפעמים אחרי אוכל/עישון אני מודד לחץ דם והוא באזור ה155/90 ואז אחרי 20 דקות של מנוחה הוא נופל חזרה ל125/85+- זה תקין הנפילה המהירה הזאת?

הנפילה תקינה אולי כדאי לא לעשן

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים