זרם חשמלי במקלחת.......

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

04/10/2023 | 08:07 | מאת: בר

שלום וברכה. לפני 5 ימים התארחנו במקום שמסתבר שהיה בו דליפת חשמל במקלחת. כשמתקלחים כל עוד נוגעים בשפורפרת מרגישים את הזרם החשמלי. התקלחו בו מס אנשים, כולם הרגישו את הזרם החשמלי... במהלך הימים האחרונים כולם מרגישים טוב. האם יכול להיות נזק כלשהו נסתר ויש צורך להבדק כעת? דבר נוסף אם אישה בהריון שבוע 25 התקלחה גם במקלחת? ללא תלונות לאחר מכן האם יכול להיות שנגרם נזק לעובר? תודה רבה על תשובתך!

אם כולם מרגישים טוב כדאי שכולם יברכו הגומל נזק לא נגרם לא למתקלחים לא לאם ההריונית ובטח לא לעובר

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים