בדיקת אקוקרדיוגרפיה..

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

03/10/2023 | 18:43 | מאת: לבנה

שלום רב , אשמח לדעת את דעתך על תוצאות בדיקה שעשיתי היני בת 73, calcified aortic valve mild tricuspid regurgitation mild mitral regurgitation enlarged left atrium enlarged right atrium mild to moderate aortic regurgitation. moderate autric stenosis left ventricular daistolic dysfunction mild to moderate pulmonary hypertension. אשמח בבקשה לדעת מה זה אומר, מה הטיפול המתאים .תודה רבה מראש:)

יש לפחות שבעה דברים / ממצאים באקו שאת מבקשת שאסביר כאן זה ממש לא המקום בשורה התחתונה מכל הממצאים החשוב הוא היצרות בחומרה בינונית של אחד המסתמים בלב - המסתם האאורטלי .

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים