תוצאות בדיקת אקו לב במאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

26/09/2023 | 18:34 | מאת: שלי

שלום רב ביצעתי בדיקת אקו לב במאמץ,להלן הסיכום" במנוחה תיפקוד סיסטולי תקין של חדר שמאל,ללא הפרעה מסתמית משמעותית. מפל לחצים מוגבר בLvot בזמן ואל סלבה(56 ממ"כ). ללא עדות לאיסכמיה משמעותית במאמץ מירבי ובדופק מירבי החזוי לפי הגיל.תגובת לחץ דם תקינה,כושר גופני תקין. בת 64 לפני שנתיים עברתי צינתור והושתל סטנט. מה משמעות התוצאות. תודה.

יש ממצא באקו שולי בבדיקה שקשה להסביר אותו כאן בקיצור בכל מקרה לא מצריך טיפול ולא מפריע בתפקוד היום יומי

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים