הולטר תת עורי ilr.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

23/09/2023 | 19:48 | מאת: שי

היי דוקטור הושתל לפני הולטר תת עורי ilr עקב תלונות על פעימות מוקדמות ואירועי טרום עילפון לאחר מאמץ פיזי. כלל הבדיקות עד עכשיו תקינות למעט הפסקות דופן של 2/3 שניות שלדברי הקרדיולוג לא מדאיג. אני לפעמים חש פעימה מוקדמת חזקה ועמה סימפטומים של עייפות והרגשה כללית לא טובה לאחר הפעימה הזו. האם יש צורך לעשות משהו? האם עדיין למרות שהכל משהו לא תקין ולא רואים את זה בהולטר התת עורי? אני ממש מתוסכל מזה כי זה משפיע לי על החיים ואני לא מתפקד כמו אדם רגיל. סליחה על האורך ותודה מראש

אם ב ILR לא רואים ממצאים מדאיגים, אם רואים שההפסקה אחרי פעימה מוקדמת היא הפסקה פיזיולוגית ולא ארוכה ( רק אתה מרגיש איתה רע ) אז באמת אין מקום לדאגה ותנסה להתעלם . אין בדיקות אחרות שצריך או כדאי לעשות.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים