טיפול אנטיביוטי לפני ניקוב חור באוזן

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

22/09/2023 | 04:29 | מאת: פאולה

שלום דוקטור אליאן לאחר צנתור לב לסגירת pfo לפני כשנה עדיין דלף בינוני האם עליי לקחת אנטיביוטיקה בעת ניקוב חור באוזן ? והאם בכל טיפול שיניים כולל שיננית ? ואם כן איזה סוג ומהו המינון המקובל ? תודה רבה שבת שלום

היה כבר נקב בלב שנסגר אז למה גם נקב באוזן ? לא צריך בשני המקרים אנטיביוטיקה לפני.

22/09/2023 | 10:08 | מאת: פאולה

נקב באוזן הכוונה בשביל עגיל ובמידה והמום בלב אינו נסגר לאחר הניתוח האם לא צריך אנטיביוטיקה לפני טיפולי שיניים ? שאלה נוספת ברשותך אני בת 33 רוצה לתכנן הריון באם עליי להיות במעקב של קרדיולוג? תודה

לא צריך אנטיביוטיקה בעיקרון ההריון איננו בסיכון מוגבר בגלל הלב בכל זאת באם נותר דלף בינוני מעקב של קרדיולוג בהריון לא יזיק

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים