כאבים בחזה.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

17/09/2023 | 22:23 | מאת: Moshe

היי דוקטור אשמח לשמוע חוות דעתך בנושא סובל כבר תקופה מכאבים בלתי ספציפיים בחזה לעיתים כאב במרכז החזה מקרין עד לגב ולשכמות בעת ביצוע מתיחה הכאב מוחמר ולאט לאט פוחת וחוזר חלילה הכאב הוא על כל פני בית החזה הרגשה של תפיסה לפיתה לפרק זמן של מעל 10 דק עוד עוד כאב שמופיע לעיתים תחושת כיוץ בצד שמאל באזור הM למס דק וחולף עם הקרנה לגב שמאל כאב למס דק וחולף מלווה בתחושה של ריחוף וחולשה זה אולי מחרדה לא יודע עדיין … עוד דבר ששמתי לב אליו בבדיקת סטסוסקופ קולות הלב תיקנים לגמרי רק ששמתי לב שמלבד הדופק הרגיל הלפ דה בנק הM יש רעשים של גזים מים סחיטה לא הצלחתי להבין מה זה אשמח שתאיר את עיני בנושא במישור של הבדיקות ביציעתי אקו מאמץ - normal Lv and RV function Normal Arita size No avidence of valvulopathy No echo avidence of stress induced ischemia good exercise capacity Estimated EF- 60% בדיקות דם תקינות לגמרי מלבד מוגלבין גבוה 17.7 גסטרו תקין אורטופדיה ללא ממצא ריאה בולות זעירות ללא ממצא יוצא דופן אובד עצות מבחנית בדיקות נאמר לי שככל הניראה הכאב הוא לא לבבי ct חזה ללא ממצא מבחינת כאב הוא בדירוג של 5 אופיי כאב של בעיה לבבית מה לעשות בנושא ? ב2020 בוצע ct קורינרי להלן הממצאים CORONARIOGRAFIA: A) Arteria Coronaria Izquierda: Tronco Principal: Es normal. B) Arteria Descendente Anterior: Es normal. C) Arteria Circunfleja: Es una arteria no dominante, normal. D) Arteria Coronaria Derecha: Es una אשמח לעצה בנושא הכאב הזה קיים זמן מה אך בחודשים האחרונים הכאב ממש משתק ופוגע לי בשגרת היום וביכולת לתפקד

הכאב איננו קרדיאלי אולי הפתרון במרפאת כאב

19/09/2023 | 20:28 | מאת: Moshe

תודה רבה על התשובה הייתי כבר במרפאת כאב הדבר היחידי שעוזר לי זה אופיאתים ואני ממש לא רוצה לטשטש כאב ואשמח לפתור אותו כרגע עושה טיפולים אלטרנטיביים כאלה ואחרים אך ללא מענה לאחרונה התחלתי טיפול במגנזיום ואומגה מה דעתך על זה ואשמח לשמוע את דעתך לגבי הגזים באזור שציינתי אשמח לדעת ממה זה נובע ולגבי הכאב יש מצב שזה Angina Pectoris ? לא יציב אולי תודה ממש על היחס והמענה

אין לי מושג לגבי הגזים מגנזיום ואומגה לא מזיק - מקווה שיועיל. אנגינה פקטוריס? ועוד לא יציבה ? ממש ממש לא

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים