איזו בדיקה כדאי לעשות ואם לעשות?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

17/09/2023 | 15:21 | מאת: מיכל

שנה טובה. בשנת 2020 ביצעתי סי טי וירטואלי מצאו היצרות 25 אחוז. בת 67.אני עם לחץ דם - רוב הזמן מאוזן. כולסטרול- מאוזן בעזרת כדורים.שאר הבדיקות תקינות לפני חצי שנה ביצעתי אקו לב+ אקו במאמץ- תקין.קרוב ל 5 חודשים לא הלכתי ברגל. לפני שבוע החלטתי לצעוד. צעדתי 4 קילומטר ב 56 דקות. הדופק היה גבוה 137. והרגשתי ממש קוצר נשימה מאז אני פוחדת לצעוד. הקרדיולוג שלח למיפוי לב . שאלתי : האם עדיף סיטי וירטואלי למרות שלא מוכר בסל? האם לרוץ לעשות מיפוי? תודה מראש על תשובתך

CT עדיףאבל עשית לפני שלוש שנים, ואין צורךלחזור מיפוי בהחלט הגיוני להראות לך שהכל בסדר

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים