שינוים באקג, אירוע לבבי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

11/09/2023 | 23:32 | מאת: נמרוד

שלום בן 65 לא בריא במיוחד לפני חודש היה יום לא קל מאמץ חריג, הזעה מרובה ועוד אחכ הרגשתי לא טוב וגם אי נוחות בחזה. לא נבדקתי. שאלה. אם חלילה עברתי באותו יום לפני חודש התקף לב נניח יחסית בעוצמה הכי נמוכה, האם חודש אחרי זה יראו באק"ג שינויים? יש לי אקג של שגרה לפני 4 חודשים, וגם מהעבר. האם תמיד אחרי התקף לב אפילו קטן יראו אחרי חודש שינויםי באק"ג? משהו שרופא משפחה יוכל להבחין בו? תודה

לא תמיד ניתן לאבחן התקף לב באק"ג בטח לא אם היה משהו " קטן " יש אמצעים אחרים להעריך תפקוד לב כמו אקו למשל

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים