אבלציה לאחר 9 שנים וכאבים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

10/09/2023 | 14:32 | מאת: ROY

שלום לד״ר, אני בן 26 עם עבר של wpw עשיתי אבלציה לפני 9 שנים שנקבע כמוצלחת אני ללא התקף svt כבר 9 שנים . 1) רציתי לדעת מה הסיכוי שזה יכול לחזור הבעיה במסלול החשמלי בלב? 2) עקב מצב נפשי ירוד המליצו לי על כדור ציפרלקס אבל בתופעות לוואי רשום לא מומלץ עם נולדת עם בעיות בקצב לב האם זה מסוכן לקחת חצי כדור? (5mg) עשיתי הולטר עם רבע כדור והקרדיולוג החליט שזה אפשרי, לפעמים יש לי כמו לחצים בלב אבל נקבע מהקרדיולוג שזה לא מסוכן ןאולי עקב מצב נפשי האם בגדול בן אדם שעבר אבלציה מוצלחת הוא יכול לעשות הכל כמו אדם ללא בעיות בלב (הכוונה הכל זה אומר לטוס לחול או לשתות אלכוהול ) אשמח אם תענה תודה

נמוך מאד אם אין הפרעות קצב - אין מניעה מציפרלקס יכול לגמרי לנהוג כאחד האדם

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים