עזרה בהכוונה למצב לא רגיל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

09/09/2023 | 23:08 | מאת: מוטי

שלום רב! אני בן 38 וחצי, בריא בדרך כלל, ללא תרופות. אוכל בריא, ישן 7 שעות, מתאמן 5 עד 6 פעמים בשבוע כבר הרבה שנים. אימונים אירובים (ריצות) וכח. הכושר שלי הוא באמת מצוין, ולמרות זאת, זמן התאוששות שלי ארוכה מאוד, רופא משפחה שלח אותי לארגומטריה ואכן כתבו על זמן ארוך במיוחד, אך לא השאירו אותי מחובר מעבר לזמן רגיל ולא עזרו לי למצוא את מקור הבעיה ובטח לא לפתור אותה. האם ניתן לבדוק את העניין הזה ואיפה? אל מי עלי לפנות כדי לברר? באמת תודה!

ארגומטריה לא תתן כלום היא בטח תהיה תקינה, אפשר לחשב על בדיקת מאמץ משולבת לב-ריאה אולי שם יהיו הסברים.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים