מגנזיום נמוך קשור לכליות ותרופות?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

05/09/2023 | 11:47 | מאת: עינב

שלום מבוגרת, מקבלת טיפול ללח"ד וסכרת. בבדיקות דם מגנזיום נמוך, מתחת לגבול התחתון של הנורמה. האם מגנזיום נמוך קשור לבעיה בתפקוד בכליות? יכול להיות בגלל תרופות ללח"ד וסכרת? יש דרך לברר מה הסיבה למגנזיום נמוך? ומה המינון המומלץ בכדי לתקן רמה נמוכה של מגנזיום? תודה

יכל להיות קשור יכל להיות בגלל כדור משתן ישנן מספר סיבות למגנזיום נמוך ולכן גם מספר כיווני בדיקה שונים אין מינון אחד מומלץ,תלוי מה מידת החוסר.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים