מסתם אאורטלי דו עלי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

04/09/2023 | 12:53 | מאת: אבנר

שלום שמי אבנר שני. נולדתי עם מסתם האאורטלי דו עלי. אני בן 51, בסה"כ אני מרגיש טוב, עושה פעילות גופנית 5 פעמים בשבוע כשעה וחצי. ניבדק כל שנה אצל קרדיולוג, אקו לב. בסה" כ, לפי הבדיקות, יש לי היצרות קלה, ללא סימפטומים. ברצוני לדעת האים קואנזים Q10, טוב ללב ויכול להוסיף?ואם כן באיזה אספקט? או שאין כל טעם להשתמש? יש ברצוני לקנות מכשיר כושר שנקרא טוטל קראנץ.אני מאוד אוהב ספורט! בעבר לפני כ 30 שנה התאמנתי בקרב מגע 10 שנים ברציפות, והפסקתי ביגלל הבעיה הרפואית להתאמן. Total Crunch – מכשיר כושר ביתי מדמה רכיבה – מפעיל את שרירי הרגליים, הגב, הבטן והידיים בו זמנית, משלב 4 סוגי אימוני כוח. "טוטאל קראנץ'" (TOTAL CRUNCH) הינו מכשיר אימונים חדשני אשר עוזר לך לעצב את שרירי הגב, כתפיים, חזה, זרוע, זרוע אחורית, בטן, אגן, מותניים, ירכיים והכל באותו הזמן ! "טוטאל קראנץ'" (TOTAL CRUNCH) משתמש במערכת תנועה מורכבת אשר מאמנת את כל השרירים בו זמנית. התנועה משלבת 4 סוגים של אימון כוח (לחיצת רגליים, סקוואט, גב ובטן) בשילוב אימון אירובי קרדיו-וסקולארי, אשר יוצרת אימון שלם ואפקטיבי לצורך שריפת קלוריות וחיטוב הגוף. בעזרת "טוטאל קראנץ'" ניתן לעבוד על כל קבוצות השרירים העיקריות. השרירים מכווצים מחוטבים ומעוצבים בעזרת תנועה פשוטה אשר משתמשת במשקל הגוף שלך בכדי ליצור התנגדות. אשמח לחוות דעת, גם בעניין הקו אנזים קיו 10 וגם בעיניין המכשיר כושר. בתודה מראש אבנר!

אין שום הוכחה מדעית שקיו 10 עושה משהו לרב הוא לא מזיק אינני מכיר טוטאל קראנץ - לא אוכל לחוות דיעה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים