דופק 130אחרי צריבה בגלל פרפור פרוזדוריםהצריבה נעשתה לפני 5 שנים בערך.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

24/08/2023 | 14:24 | מאת: מרי

לפני כמה שנים עברתי צריבה בגלל פרפור פרוזדורים.מאז הדופק היה 64 כבר כמעט שבוע שהדופק נע בין 130 ל 110.עם כאבי ראש.אני מקבלת נורמלול 25 ואנלדקס וזה לא מוריד את הדופק.אני גם מקבלת פרופקס. האם אפשר לקחת נולמלול 50, או משהו אחר להוריד את הדופק? בתודה.אני בת 82.

השאלה לא מה אפשר לקחת, השאלה אם הפרפור לא חזר - צריך לתעד אק"ג בזמן דופק מהיר ואז להחליט מה הטיפול

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים