אי נוחות בחזה לאחר צנתור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

05/08/2023 | 22:54 | מאת: שירלי

שלום ד״ר אליאן שלום אשמח להתייעצות. בת 40 עברתי אצלך בשיבא צנתור עורק ראשי סתום 80% לפני כחודש. בימים הראשונים לאחר הצנתור חשתי אי נוחות בחזה, דקירות התכווצויות וכאבים (לא חזקים אבל מציקים). פניתי מספר פעמים למיון עשו אקג צילום חזה אקו לב בדיקות דם וכל פעם הכל יצא תקין. לבסוף האבחנה היא התקפי חרדה. התחלתי טיפול ואני מרגישה שיפור מבחינת החרדות אך הכאבים והמיחושים באיזור החזה עדיין קיימים. אשמח לחוות דעת האם זה משהו שהוא סביר? האם יש הצעה לבדיקה נוספת שצריך לעשות? זה ממש ממש מפריע לי ומטריד אותי. תודה רבה

תמיד שווה לבדק כאבים אחרי צינתור מוכרים ולרב אינם קשורים לבעיה חדשה שנגרמה אחרי הצינתור כדאי שתהיי בביקורת של קרדיולוג קשה לעשות אבחנות כאן בפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים