קורונה הפרעות קצב בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

23/07/2023 | 13:42 | מאת: אנה

שלום ד"ר, חליתי שוב בקורונה עכשיו , לפני שנה וחצי שהיתי חולה שבועיים בערך אחרי התחלתי להרגיש פעימות מוקדמות כאלה.עשיתי הולטר לב אז ויצא 520 פעימות מוקדמות..האם עכשיו זה יחזור שוב יש מצב? האם הקורונה לא מחלישה את הלב ?וגורמת למחלות כמו דלקת שריר הלב כמו שהיה מהחיסון? אני ממש מפחדת כי לפני חצי שנה קמתי בלילה מזיעה קרה והיתי חיוורת וחולשה נוראית, התקשרתי למדא שבאו אחרי 20 דקות מדדו לי לחץ דם ויצא תקין.למחרות עשיתי בדיקות דם והברזל שלי היה מאוד נמוך..לא יודע. אם זה הסיבה לזיעה קרה .כרגע לוקחת כדורי ברזל ולפני חודש בזמן הווסת שוב הרגשתי הרגשה של זיעה קרה כשקמתי לשירותים..יש מצב שבגלל הקורונה מאז עשה לי בעיות בלב? ממה זה יכול להיות אולי מתח? או לחץ דם ממוך? תודה רבה

לקורונה יש סיבוכים , יש לפעמים גם מעורבות של הלב, אבל זה די נדיר ולא נשמע לי במקרה שלך. תמיד אפשר לעשות בדיקה של הלב לבדק אם נפגע .

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים