ירודה בלחץ דם בשעות הבוקר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

23/07/2023 | 06:16 | מאת: אור

שלום אימי בת 90 סובלת מיתר לחץ דם כבר שנים היתה לוקחת מדללי דם שהופסקו לה ע״י רופאים בגלל אובוד דם ( קיבלה מנת דם) לוקחת ברזל גם בגלל כנראה טחורים פנימיים שלטענת הרוםא בגיל זה סיכון לטפל בזה בבדיקה פולשנית וכנראה דימום בקיבה בסימן שאלה היתה מאושפזת שאלתי לפעמים בבוקר היא קמה עם לחץ דם נמוך 90/60 ורק אחרי שהיא קמה בהדרגה עם תה ומעלה לה את הרגליים קצת מתחיל לעלות ויש לה לאחרונה נקודות אדומות ברגליים וקצת נפוח לה כפות הרגליים לוקחת פוזיד לסירוגין בגלל שהפוסיד מוריד את הלחץ דם אז יום כן יום לא, אך למה זה קורה שהלחץ דם יורד? מה עושים? תודה

צריך לבדק האם לא נוטלת תרופה אחרת שמורידה לחץ דם והאם נוטלת גם פוסיד ולא שותה מספיק ? אופציה נוספת שתמיד צריך לחשוב כשלחץ הדם נמוך האם הוא לא נגרם מדימום משמעותי כמו איבוד דם בגיל 90 מטחורים

24/07/2023 | 11:28 | מאת: אור

יש לה טחורים אבל הדימום בא פעם ב… יש לה לאחרונה שלשולים וגם בצקות ברגליים

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים