אני מודאג ממה שהשעון שלי מראה לי.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

12/07/2023 | 15:50 | מאת: בן

סובל מפעימות מוקדמות 2%-3% ביממה, בן 21 בריא בדר"כ, חרדתי, לא עושה ספורט, השעון של חברת אפל מראה לי כל יום דופק סביר שנע בין 60-100 אבל מראה גם למשך זמן קצר דופק 40 לפחות איזה 3-4 מקרים כאלה ביום. קצת מדאיג אותי כי קראתי שצריך בשביל זה קוצב לב או משהו?

קוצב לב לא ומשהו בטח לא עם כל הכבוד לשעון אפל הוא לא האינדיקציה לקוצב לב אם הדופק באמת 40 בערנות - שווה בדיקה אצל קרדיולוג למרות שכנראה הכל יהיה תקין

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים