זקוק להתייעצות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

12/07/2023 | 02:05 | מאת: אורח

שלום ד"ר, אמי חולת cll, בת 60. הדופק שלה הוא בסביבות 80+ לרוב. יש ברקע חרדה, וכאשר היא נלחצת הדופק יכול לנוע בין 120-90 ואף יותר, אך כאשר היא נרגעת הוא יכול לרדת ל-70+. היא לוקחת קרדילוק 2.5 מ"ג מדי יום וקלונקס בעת הצורך, אשר מוריד לה את הדופק כשהיא בסטרס. היא מתלוננת על תחושת שריפה או סוג של כאב בחלק העליון האמצעי של החזה. בעקבות הכאב היא עשתה לפני מספר ימים אקג שיצא תקין למעט דופק גבוה, שנבע אולי מהתרגשות. היא עשתה אקו לב לפני 3 שנים בערך, שיצא תקין. ממה הדבר יכול לנבוע והאם יש להמשיך לבירור נוסף? קצב הלב שלה תקין?

קצב הלב תקין קשה להגיד מה מקור הכאב, צריך לשמע ממנה ולבדק אותה.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים