פענוח בדיקת הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

10/07/2023 | 22:54 | מאת: ליאת

בת 37, ללא היסטוריה של מחלות לב, הופניתי על ידי רופא המשפחה לאקג והולטר לב לאחר תלונות על חולשה דופק מהיר והרגשה של פעימות מוקדמות. אקג תקין, להלן תוצאות ההולטר, האם תקינות? קצב בסיס- סינוס קצב לב מינימלי 49 קצב לב מקסימלי 162 ממוצע 77 הפרעות קצב חדריות - 12 הפרעות קצב על חדריות - 4 עם זוג אחד הפרעות הולכה - לא שינויי st לא

אין להולטר אבחנהה של תקין או לא תקין בבדיקה נרשמו מעט מאד פעימות מוקדמות , אי אפשר לקרא לזה "תקין " אבל זה בהחלט יכול להיות לא משמעותי.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים