פעימות מוקדמות מיפוי לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

05/07/2023 | 20:09 | מאת: איציק

בן 68 חולה באי סיפקת ef 40% ללא כל השפעה פיזיולוגית כל שהיא מתפקד כרגיל מקבל טרייטריס 2.5 קרדילוג 1.25 מג עקב דופק 53 בקימה בבוקר לא ניתן להוסיף עוד קרדילוג לאחרונה התחילו לי פעימות מוקדמות ברצף עשיתי א.ק.ג בקופה וראו את זה רופא המשפחה שחי הוא גם הקרדיולוג שלי טען שזה לא מסכן אותי ובכל אופן נתן לי הפניה למיון במקרה שארצה למחרת הפעימות העצמות פניתי למיון תל השומר בדקו אותי ראו באקג את הפעימות אמרו לא נורא אבל נאשפז אותך ללילה ומחר נעשה מיפוי עשו לי למחרת מיפוי לב עם טליום וחומר שמריץ את הלב לא נתנו לי ללכת על ההליכון לא יודע למה במיפוי זה הופיע הרבה הפעימות לקראת אחה"צ שחררו אותי עם עם דיאגנוזה שיש פליציפות מעבר לזה מצב הלב כמו שהיה כל הזמן מומלץ לעשות הולטר עשיתי מחכה לתשובה כיום הפעימות באות והולכות ללא שליטה פעם ברצף שעות פעם קצת אני נעזר בחצי כדור והאבן להרגעה וזה עוזר ב80% ומעלים את הפעימות לא יודע מה מגיע קודם הסטרס או הפעימה שגורמת לסטרס בכל אופן כולם טוענים שזה לא מסכן אותי למרות שזה משבש לי את החיים ואני חולה לב דעתך חשובה לי מהתרשמות הראשונית של הכתיבה שלי תודה בכבוד רב איציק

אין לי מה להוסיף, אחרי כל הבדיקות שעשית נראה שאכן הפעימות מציקות אך לא מסכנות

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים