כדור למנוע פעימות מוקדמות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

04/07/2023 | 08:38 | מאת: מלי דהן

שלום ד"ר שאלתי פה לא פעם וראיתי המון שאלות על הפעימות מוקדמות, וכל הזמן רשמת שאתה לא ממליץ על כדור כדי למנוע אם הכל תקין . רציתי לדעת מה הסיבה ? יש לי כל יום פעימות מוקדמות בין 5-30 ביום בערך שלוש וחצי שנים עשיתי בדיקות אינספור של הלב והכל יצא תקין. אבל הלחץ הזה כל פעם שיש פעימה הורגת אותי , אני ממש נמנעת מלעשות המון דברים כדי שלא יהיה לי (למרות שזה קורה גם סתם בשכיבה או ישיבה ) ואי אפשר לחיות ככה. בת 34 בהריון רביעי ולא מפסיקה לפחד מזה.

ההמלצה לא לטפל נובעת מהעובדה שבלב בריא כמות כזו של פעימות מוקדמות איננה מסוכנת גם לטיפול התרופתי צריך לזכור יש תופעות לואי במקרים שהפעימות מאד מפריעות אני לא נגד טיפול תרופתי אם כל פעימה "הורגת אותך" את צריכה טיפול אחר , לא לפעימות המוקדמות.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים