תחושת מועקה בחזה ולעיתים בצד הגרון

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

02/07/2023 | 17:06 | מאת: סימה

לפני שנה וחצי שנתיים הרגשתי בהליכה בעליה בשלב מסויים מועקה בחזה וצריבה בגרון שהתופעה חזרה בכל הליכה הלכתי לבדיקה . עשיתי אקו במאמץ שיצא תקין בכושר טוב כולל ריצה בעלייה. ואז היתה תקופה שזה נרגע החצי שנה האחרונה יש לי תחושה מוזרה בחזה לא כאב או לחץ אבל נשימות כבדות תחושה לא נעימה בחזה ובגרון. אקו לב יצא תקין אקו דופלר ניצפו 2 VPB'Sבודדים במשך הבדיקה ניצפו 497 APB'S במשך הבדיקה ניצפו 56 זוגות ACP'S ניצפו 7קטעי SVT המורכבים מ7-20 פעימות על חדריות עוקבות במהירות עד 157 לדקה התחושה בתקופה האחרונה מלחיצה ולא נעימה אפשר קצת מידע מה זה אומר בבקשה אם אפשר תשובה בהקדם תודה סימה

02/07/2023 | 17:11 | מאת: סימה

רק לציין שאני בת 67 בריאה ללא תרופות

יש לך בהולטר הפרעות קצב ( SVT) שאולי הם מקור התחושות. כדאי שתראי את הבדיקה לקרדיולוג

05/07/2023 | 20:18 | מאת: סימה

תודה קבלתי היום לעשות אקו במאמץ אלך לקרדיולוג אחרי הבדיקה כרגע אני לחוצה כי התחושה קיימת גם המצב מנוחה ועל בסיס יומי.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים