מעונין ההמלצה על מכשיר לחולה לב שיעקוב אחר קצב הלב במשך היום

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

29/06/2023 | 21:55 | מאת: יהודה

אני חולה לב טרי ומשוחרר טרי מביח עם פרפור פרוזדורים, שסתומים שלא נסגרים היטב ועוד מרעין בישין מעוני לעקוב אחר קצב דופק הלב לאורך היום קניתי שעון פולאר שספורטאים חובבים משתמשים בו ( ללא חגורה) למעקב מאמצ ( דופק לב) ועוד רק שהשעון מאד מזייף ולא רלונטי, מראה לי דופק נמוך 50-70 כאשר הדופק שלי גבוה סביב 90-100 לא ברור לי אם זו בעיה בשעון הספציפי שקניתי או בכלל יש בעיה לשעונים אלו למדוד דופק נכון אצל חולי פרפור פרוזדורים עם קצב לב לא סדיר לכן אודה להמלצה,עם מה הן באפשרותי לעקוב אחר קצב הלב לאורך היום תודות

יש שעונים יותר משוכללים,יותר מדויקים רק יותר יקרים דרכים אחרות למעקב אחרי הדופק מסובכות יותר, אפשר להתחבר למכשירים כמו הולטר או לופ ריקורדר

02/07/2023 | 16:09 | מאת: יהודה

איזה שעון הנכם מלחצים לרכוש? דגם ספציפי אם אפשר תודות

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים