לאחר אקג ובדיקת אקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

29/06/2023 | 18:18 | מאת: דני

שלום דוקטור בן 60. לאחר בדיקת אקג שעשיתי, הופיע - Crbbb(complete right bundle branch block) שאלתי את הרופא מה זה אומר והוא אמר זה ממציא שכיח שבדרכ חסר חשיבות. במקביל לא מזמן עשיתי בדיקת אקו לב והאקו לב יצא תקין. 1. האם זה ממצא שהוא שבדרכ אכן שכיח וחסר חשיבות? 2. היות והאקו לב יצא תקין, ממצא זה באמת חסר חשיבות אצלי? תודה רבה

CRBBB הינה הפרעת הולכה חשמלית, לרב חסרת משמעות אם היא ממצא עקראי עם אקו תקין.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים