בת 22 הרגשה של דפיקות לב מואצות בשכיבה וכשאני עומדת להרדם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

29/06/2023 | 13:30 | מאת: שירי

היי בת 22 קודם כל אתחיל ואומר שהשנה בעקבות כל מיני כאבים בחזה ודפיקות לב הרופא משפחה שלח אותי לבצע הולטר לב למשך 24 שעות , אקו לב , אקג כמה פעמים והכל יצא תקין אבל לאחרונה אני מרגישה שברגעים שאני שוכבת יש לי דפיקות לב ממש מהירות שגורמות לי כאילו להצטרך לקחת נשימות עמוקות וכמו תחושה של החסרת פעימה במיוחד שאני שוכבת ועומדת להרדם זה ממש מלחיץ אותי ואני לא מבינה ממה זה יכול לנבוע אם כל הבדיקות תקינות בשנע האחרונה

אם תועד קצב לב תקין בזמן שהרגשת דפיקות לב מהירות או חזקות - אין מקום לדאגה אין מקום לטיפול ואין מקום לבדיקות לב נוספות

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים